Meer dan 300 soorten vloeren!

Natuurstenen vloeren en tegels

De kracht van Natuursteen 2000

Uw vloer wordt verzorgd van A tot Z

travertin.jpg

Natuursteen 2000 is het adres voor verkoop, verwerking, onderhoud en renovatie van uw natuurstenen vloer. De speerpunten van het bedrijf spreken voor zich.

Natuursteen wordt 'mooi oud'. Slijtage door jarenlang gebruik verhoogt de rijke uitstraling en geeft het natuurproduct extra dimensie. Natuursteen vergt weinig onderhoud en is eenvoudig schoon te houden. Dat neemt niet weg dat vloeren beschermd moeten worden tegen agressieve stoffen. En soms is het nodig om de gevolgen van veelvuldig gebruik eens grondig aan te pakken. Dan komt de specialist in beeld. Natuursteen 2000 verzorgt onderhouds- en renovatieprojecten aan natuurstenen vloeren door heel Nederland. Ook het restaureren van antieke vloeren kunt u aan Natuursteen 2000 overlaten.

Verkoop natuurstenen vloeren

Natuursteen 2000 beschikt over een ruime showroom met keuze uit 300 verschillende vloeren. Negentig procent van de vloeren is uit voorraad leverbaar binnen één werkweek. Onze vakkundige verkoopadviseurs met ruime ervaring staan u graag te woord.
Lees verder...

Verwerking natuurstenen vloeren

Indien u voor het totaalconcept van Natuursteen 2000 kiest, wordt uw natuurstenen vloer door 7 ervaren vakmensen bij u op locatie gelegd. Indien nodig verwijderen professionele slopers vooraf de oude vloer. Elke door ons gelegde vloer wordt opgeleverd met een garantiecertificaat en met een onderhoudscontract geven wij zelfs levenslange garantie.
Lees verder...

Vloerverwarming natuurstenen vloeren

Naast de traditionele manier van verwarmen met radiatoren stappen veel mensen over naar vloerverwarming. Hoewel de vloerverwarming in de meeste gevallen gecombineerd wordt met gewone radiatoren heeft de vloerverwarming grote voordelen. Vooral in combinatie met natuursteen is vloerverwarming aan te bevelen. Het geeft een heerlijk behaaglijke warmte.
Lees verder...

Onderhoud natuurstenen vloeren

Periodiek onderhoud behelst het reinigen en behandelen van vloeren, zoals het impregneren, polymeren en kristalliseren. Daarna is de vloer vloeistofdicht en vuilafstotend.
Lees verder...

Renovatie natuurstenen vloeren

Renovatie is het uitvlakken, schuren en polijsten van de toplaag. Door een klein laagje te verwijderen kan een vloer een totaal nieuwe uitstraling krijgen. Bovendien verdwijnen oneffenheden in het oppervlak.
Lees verder...

Restauratie natuurstenen vloeren

Het restaureren van een natuurstenen vloer is een ingrijpend traject. Hierbij worden gaten gevuld en worden stenen bijgekleurd of vervangen. Deze 'operaties' worden veel uitgevoerd bij monumenten, kerken en kastelen.
Lees verder...

+